top of page

Overnachten bij Hof op de Oeverwal

Overnachten bij ons betekent vaak even goed uitrusten na een actieve wandel- of fiets dag. Het enige dat u hier 's avonds en 's nachts hoort zijn de fazanten en de uiltjes.

 

Onze rookvrije gastenverblijven bevinden zich in een bijgebouw, gescheiden van onze woning. In 2022 is deze oude ezelstal verbouwd tot twee comfortabele kamers, met elk een eigen douche en toilet en een eigen ingang.. Elke kamer beschikt over een tweepersoons bed, met de mogelijkheid een kinderbed bij te plaatsen. Voor grotere gezinnen kunnen beide verblijven uiteraard als  één gecombineerd verblijf worden gereserveerd. We bieden u hier een arrangement op aan.  

Wij houden van dieren. Onze ezels staan in een stal naast het gastenverblijf!  U overnacht dus met de ezels aan uw deur. Ook hebben we een hond, Friese Stabij. Honden zijn welkom, maar wel even in overleg zodat we  samen in kunnen schatten hoe al de dieren met elkaar om gaan. 

Tot slot. Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo worden de verblijven  elektrisch verwarmd, waarbij de energie wordt opgewekt door de zonnepalen op het bijgebouw. Uw douchwater wordt verwarmd met een warmtepomp en op de hof is een laadpunt aanwezig voor elektrische voertuigen.

bottom of page